- Nuolaidos perkant internetu.


Užsakant prekes internetu ir prekių krepšelyje panaudojus nuolaidos kupono kodą arba įvykdžius, žemiau lentelėje surašytas atitinkamas sąlygas, galutinėm užsakytų prekių kainom su PVM bus automatiškai pritaikyta atitinkama nuolaida.
Užsakant skirtingų kategorijų prekes, nuolaida skaičiuojamos atskirai kiekvienos prekių kategorijos prekių kainoms, priklausomai nuo atitinkamoj kategorijoj reikalaujamos pirkinio sumos ir minimalaus, kiekvienai kategorijai skirtingo, perkamų prekių skaičiaus.
Prekių krepšelyje, atitinkamo dydžio automatiškai suteikiama nuolaida yra skaičiuojama tik nuo tų prekių pilnų kainų, įskaitant PVM, sumos, kurios į užsakymą buvo įtrauktos tokia pilna kaina (be nuolaidos);
Prekės kaina su nuolaida (akcijinė) iš prekių katalogo į suminę užsakymo kainą visada įtraukiama kaip galutinė ir jokios kitos nuolaidos tokios prekės kainai netaikomos.
Nuolaidų kuponų kodai ir jų naudojimo sąlygos gali būti skelbiami puslapio naujienose, siunčiami registruotiems vartotojams naujienlaiškiuose arba, iš anksto susitarus, pateikiami užsakovui individualiai elektroniniu paštu, ar telefonu.



Šios nuolaidų sąlygos gali būti keičiamos be išankstinio perspėjimo.

...